STUDIO

Bij de studio van El Capitain Music kun je voor verschillende dingen terecht:

Recording

Sinds 2010 kun je bij de studio in Elst (Gld.) terecht voor professionele opnames. Ik bied de mogelijkheid voor muzikanten tot het opnemen van een demo, EP, album en meer. De studio heeft naast mij nog twee eigenaren. Daardoor hebben we gezamenlijk voor elke stijl de expertise in huis.
Je krijgt altijd de losse audiotracks mee na een opname.

Mixing

Je kunt je ‘vers gemaakte’ opnames laten mixen door mij. Heb je zelf de tracks al opgenomen, dan kan ik die ook voor je mixen.

In de studio moet er gepresteerd worden, je wilt tenslotte het maximale eruit halen; het resultaat wordt vereeuwigd. Daarom vind ik het zaak dat er ook in de studio zo efficiënt mogelijk gewerkt wordt. Zo min mogelijk technische beslommeringen en zoveel mogelijk bezig zijn met muziek maken, want daar draait het om. Op deze manier wordt het mogelijk een maximaal resultaat te halen uit de vaak beperkte tijd die beschikbaar is voor opnames. Een professioneel product, voor een kleiner budget: dàt is het doel.

De studio wordt gerund door de drie eigenaars; allen met ruime ervaring en specialisme op het gebied van het opnemen en mixen van audio. De studio is uitgerust met een ruime selectie aan instrumenten, microfoons en rand apparatuur. Voor een volledige gear-list, klik hier.

Mastering

Mastering is een andere tak van sport en daarom besteed ik dit uit. Voor mastering werk ik met ervaren masteraars. Via ons kan er ook korting geregeld worden bij hen, informeer naar de voorwaarden.

Lees meer over wat mastering is:
Voor meer info over de studio, tarieven etc. stuur me gerust een mail of bel me.

Music

In de mediaplayer heb ik een aantal voorbeelden van bands die ik gemixt heb. Ook staat er een “droge” opname op, samen met de latere afgemixte versie om een vergelijk te geven van wat je bij mij kunt verwachten in een mix.